Finaste trästjärnan

stjärna (6 of 7).jpg

Så var det fredag igen. Så härligt! Solen skiner dessutom.

Nu är vi ju inte riktigt där, men min adventslängtan har satt fart och i år känner jag för att förnya mig lite. Jag har länge velat ha en trästjärna som är lite retro i stilen. Gissa om jag är glad för denna superfina från Zetas. Kan tillägga att Zetas har mycket fint inne i sin webshop. Tänk om de kunde öppna upp en filial här i Skåne.......eller det är kanske lika bra att de inte gör det, jag hade blivit ruinerad.

 

stjärna (4 of 7).jpg

Jag provar att ha den i köket, lutandes mot väggen....

stjärna (1 of 7).jpg

......eller i sovrummet, hängandes på kroklisten från Norrgavel.

stjärna (2 of 7).jpg

Stjärnan är gjord av tunn fanér och passa lika bra i mitt 70-talshus som ett äldre hus eller ett helt nytt. Förresten så är det nog ingen adventsstjärna, utan en vinterstjärna och får hänga framme redan nu.

Ha en alledles underbar fredag!