Hosta 'Francee' och 'Gold Standard'

Hostor är så snygga när de har hela och fina blad. Än så länge ser det bra ut, men jag vet inte hur länge jag kan hålla sniglar och snäckor stången. Jag lägger ut snigelgift och går på snigeljakt så ofta jag kan. Jag borde går oftare, men orkar faktiskt inte riktigt. 

Hosta 'Francee' (med vit kant) och hosta 'Gold Standard' i kruka år två av mina favoriter. Tyvärr är sniglarna och snäckorna mycket förtjusta i just 'Gold Standard'. 

Lite längre bort syns städsegrön skuggröna (Pachysandra terminalis). Den bryr sig sniglarna inte alls om. 

Det blev en lite annorlunda midsommardag för mig. Jag har både umgåtts med familjen och jobbat en del. I morgon ska jag träffa kunder och visa en skiss på deras entrésida. Måste erkänna att jag är mycket nöjd med mitt förslag. Hoppas att det faller i god jord.

Ha en riktigt skön kväll!