Höstinspiration

DSC_0302.jpg

I helgen hoppas jag på att fixa lite i trädgården. I och med att vi ska plantera ett nytt träd har jag några växter som ska flyttas. Annars gör jag inte så mycket i trädgården på hösten förutom att jag gräver ner lökar. Alla perenner, förutom ulleternellerna som blir så fula, får stå kvar och jag räfsar så lite löv som möjligt. 

Alla krukor måste dock ses över. Några ska tömmas och andra ska fyllas med tulpanlökar. Krukorna med perenner får stå kvar och vissnar ner. Lite senare får de ett täcke av mossa. Bara för att det ser trevligt ut.

DSC_0274.JPG

Lite höstpynt vill jag dock ha. Pumpor, mossa och vintergrönt. Bilderna är från oktober förra året och får mig faktiskt att bli lite sugen på att göra höstfint.

DSC_0236.JPG
DSC_0308.jpg
DSC_0239.JPG

Ha en fin fredag!