Julpynt i trädgården

Hur har ni det i juletider? Det närmar sig och jag ska sätta igång att förbereda julmaten. Jag tycker verkligen det är jätteroligt och älskar att laga mat när jag inte är stressad. I år är det min bror och svägerska som håller i julaftonsfirandet, men huset kommer vara fullt av vuxna och respektive hela julhelgen så det gäller att ladda upp. Vi brukar ha lite julmys på lillejulafton”, sen en lyxig julfrukost och på annandagen blir vi många igen på en stor julmiddag.

Nu längtar jag efter julgranen också. Antingen sätter vi in den på lillejulafton som vi brukar eller så åker den in redan på fredag. Jag tillhör dem som anser att julen börjar på julafton och har granen fram till tjugondag Knut (om den inte barrar hysteriskt) och väntar därför att ta in granen. Njuter av adventstiden med stjärnor och julblommor och tycker det är mysigt att få längta lite efter granen.

Men, innan det är dags att sätta igång med julandet så har jag jobb att göra. En växtkomposition till en stor trädgård i Limhamn hoppas jag bli klar med innan jul.

Ha en fin tisdag!