Juldukning

Tittar in med en önskan om en god fortsättning på julen.

Julafton firades hemma hos. Vi börjar alltid med julfrukost i soffan och julklappsutdelning. Detta innebär att alla barnen som nu flyttat hemifrån kommer hem på lillejulafton och sover över till julafton. Givetvis är lilla Ingrid (vårt barnbarn so är 5 år) också med. Klockan 14 anländer gästerna (föräldrar, syskon, syskonbarn och några respektive). I år blev vi totalt 19 personer. Jag är så glad och tacksam för min stora och härliga familj.

Årets juldukning med en “traderad” löpare i jute från danska Södahl, tallrikar ‘Ruska’ från Ariabia, jultallrikar från Royal Copenhagen och glas ‘Ruben’ av Signe Persson Melin från Boda glasbruk. Den stora ljusstaken är klassikern ‘Kubus’ av Mobens Lassen från by Lassen. De två mindre ljusstakarna heter ‘Nappula’ och kommer från Iittala som också gör ljuslyktorna ‘Kiwi’.

När vi inte umgås med familj och vänner, promenerar med hundarna i skogen eller äter rester (jag älskar rester) så ligger vi raklånga i soffan och läser eller tittar på film. Älskar mellandagarna.

Ha det riktigt gott!