Före- och efterbilder hos kunder

Illustrationsplan Elding 2019-10-24~.jpg

Bland det roligaste jag vet är när mina kunder skickar före- och efterbilder på hur de förvandlar sina trädgårdar enligt mina ritningar. När de dessutom är nöjda och glada med resultatet då blir jag alldeles varm i hjärtat.

Det är inte alltid man har tid, lust, ork eller pengar för den delen att göra allt på en gång. Det är då det är så bra att ha en ritning. Då kan man i lugn och ro förverkliga del för del, med vetskap att allt kommer hänga ihop i slutändan.

Ovan ser ni hela ritningen av trädgården. Mina kunder har nu avlslutat det som de kallar Etapp 1, dvs området till höger på ritningen som omfattar parkering, cykelförråd, staket, entrégång och plantering framför förråd och trädäck.

Så här såg det ut innan arbetet satte igång.

IMG_20200907_150233.jpg

Grävning pågår.

IMG_20200913_153450.jpg

Nu börjar formerna anas. Planket/staketet är på gång, smågatstenen knackas och kortenkanterna är satta.

Elding 2.jpg

I maj månad är markarbetet klart. Entrégången av smågatsten är lagt i bågar och kantad med storgatsten. Gången till boden och sittytan framför boden är belagd med signe. Trädäcket har fått en snygg kant så att man inte längre ser in under, planket/staketet är på plats och cykelskjulet har fått ett vackert sedumtak (fint att titta på från det höga trädäcket). Växterna är planterade, men fortfarande små. Som vårdträd tronar ett bergkörsbär (Prunus sargentii) som kommer blomma vackert på våren, men också bjuda på fantastiska höstfärger.

Elding.jpg

Nu har perennerna vuxit till sig lite och snart kommer bergkörsbäret börja skifta färg. Det ska verkligen bli spännande att följa utveckligen av denna trädgård.

Mina kunder har nu fått en välkomnande och funktionell entré som kommer vara vacker året om.

BIlderna är mina kunders som jag fått tillstånd att publicera.