Höstlovet går mot sitt slut

Idegransklot-almbacken-trädgårdsdesign.jpg

Idag välkomnar vi november. Jag gillar verkligen november som för mig är både vacker och i vanliga fall ganska lugn. Just i år är det inte så. Vi har en hel del att göra i trädgården innan vintern och så har vi dragit igång växthusbygget.

Det är nu bestämt att maken och min far tillsammans ska bygga och resa stommen. Jag kommer nog mest vara involverad i målningen och stå för markservice. Vi kommer att måla och kapa till alla delar i vårt och grannens gemensamma förråd. Tack kära grannar!

almbacken-tradgardsdesign.jpg

Höstlovet går mot sitt slut. Det har varit mycket välbehövligt för mina gymnasister kan jag säga. Även om jag jobbar hela dagarna så är det mysigt att kunna fika ihop och att ha dem hemma. Idag har tex dottern, Ylva, lyssnat på musik och ritat och målat vid köksbordet hela dagen.

Ha en skön kväll!