Allium 'Ambassador' igen....

Japansk lönn 'Margaret Bee' (acer palmatum 'Margaret Bee'), vinca minor 'Alba', hosta 'Gold Standard', hakonegräs (Hakonechloa macra), Miscanthus Sinensis 'Malepartus', klot av ideran och liguster, alunrot 'Palace Purple' (Heuchera 'Palace Purple')

Japansk lönn 'Margaret Bee' (acer palmatum 'Margaret Bee'), vinca minor 'Alba', hosta 'Gold Standard', hakonegräs (Hakonechloa macra), Miscanthus Sinensis 'Malepartus', klot av ideran och liguster, alunrot 'Palace Purple' (Heuchera 'Palace Purple')

Jag ber om ursäkt, men ni får faktiskt stå ut med några bilder till med dessa fantastiska allium 'Ambassador'. Jag tycker att de är så snygga där i grönskan att jag bara går omkring och spinner. 

När solen tittade fram efter regnet och lyste på hostorna var jag ju bara tvungen att hämta kameran.

Ha en riktigt fin "mitt-i -veckan-dag"!