Sofiero - idéträdgård

I augusti förra året skapade jag en idéträdgård till "Den stora trädgårdsfesten" på Sofiero Slott. Det var fantastiskt roligt. Så roligt att när John Taylor frågade om jag ville ställa upp på Malmö Garden Show så kunde jag inte tacka nej. Denna gången samarbetar jag med de duktiga killarna (Andreas och André) från Anläggningsfirma Johan Larsson & son. 

Förutom Andreas och André har jag också min fantastiska familj. Mina föräldrar och min man ställer upp till 100 % och det är jag så oerhört glad för. 

Vi är just nu igång och bygger för fullt i Malmö. Förutsättningarna ser lite annorlunda ut i Malmö. På Sofiero fick besökarna stiga in i trädgårdarna, medan man i Malmö får stanna utanför. Min trädgård på Sofiero var därför omslutande och skulle upplevas inifrån. Trädgården i Malmö kommer vara mer öppen för att besökaren ska få en fin upplevelse utifrån. 

Om du har möjlighet att komma till Malmö vore det toppenkul. Annars lovar jag att lägga ut många bilder från alla vinklar och vrår på bloggen.

Mina stolar kommer att följa med även denna gång. De har rätta stuket och gör sig så bra i alla möjliga sammanhang.

Besökarna var många och så hoppas jag det blir även denna gång.

Ha en riktigt skön söndag. Nu ska vi packa ihop och bege oss till Malmö.