Min idéträdgård, 55 kvadrat, på Sofiero Slott

Wow! Vilka dagar det har varit.  Nu är ¨Den stora trädgårdsfesten¨ på Sofiero över och jag är glad, lycklig, överväldigad och helt slut. Publikrekord på Sofiero med nästan 20 000 besökare och ett väder som slog det mesta. 

Min idéträdgård är 55 kvadratmeter stor. Jag ville visa att man på en liten yta kan skapa en härligt frodig trädgård med flera sittplatser. Trädgården är indelad i två rum; en mat- och loungedel samt en del för soffhäng och odling. I morgon kommer jag att lägga ut en växtlista samt en materialspecifikation.

Idag vill jag rikta ett stort tack till mina sponsorer som gjort detta möjligt, PoG Woody Bygghandel, Flyinge Plantshop och Falu Rödfärg.

Jag vill också tacka min familj (mamma, pappa, man, farbror och barn) och min vän och bollplank Katarina (Katarinas trädgård). Ni är bara bäst!