Trädgårdsplaner

I år har jag bestämt mig föra att visa min trädgård den 29 juni på årets Tusen Trädgårdar. Spännande, pirrigt och kul. Bra för jag behöver ibland lite press på mig för att det ska hända saker. Förra året genomförde vi inga större projekt i trädgården men nu kliar det i fingrarna.

Vårens stora projekt kommer att bli området under körsbärsträdet, längst ner, till vänster om bambubersån. Jag tjatade om detta redan förra året men det blev helt enkelt inte av. Gräsmattan ska bort, växter planteras och en sittplats under körsbärsträdets skugga ska anläggas. Med tanke på fallande körsbär har jag i samråd med kloka trädgårdsvänner kommit fram till att det får bli ett trädäck.

 
 Jag hade också gärna gett mig på området till höger om bambubersån. Även där ska gräsmattan bort och ersättas av växter. Jag har tyvärr ingen riktigt bild av det ännu.

Jag tycker att det naturen är vacker året om och försöker njuta av nuet. Men, när jag tittar på dessa sommarbilder blir jag minst sagt lite nostalgisk. Så underbart det ser ut! Grönt och frodigt och så mysigt det var att sitta där under körsbärsträdet under varma dagar.