Just nu och lite nyplanterat

Ja, så här ser det ut just nu när jag blickar ut över trädgården. Fint, men jag börjar fundera på om det behövs något i rabatten framför bersån som piggar upp lite....Blev inspirerad på Overdams plantskola. Där bröt man de rostfärgade och lite lila tonerna med starkt gult. Jättesnyggt men kanske inte hos mig...jag är mer inne på att upprepa de vita solhattarna. Får se, har inte bestämt mig ännu.
Jag har fatiskt fått lite i jorden av det jag köpte i helgen. Miscantus Sensis Malepartus har jag planterat till vänster i rabatten framför bersån. På bilden ovan finns ett likadant längst till höger. Det blir alltså rejält högt. Trevligare än de annars så populära elefantgräsen som ju faktiskt är ganska skräpiga och blir fult bruna nertill.

Bokplantorna har också kommit i jorden. Några fick ersätta döda plantor i häcken runt studsmattan meda några fick bli en liten ny häcksnutt för att minska insynen från trädgården till trädgårdskjulet.
Varför måste jordsäckar vara lysande vita? Hade de varit svarta hade man knappt sett dem. Jag har ju alltid ett antal säckar liggande.