Helgen och minusgraderna

Det har varit en minst sagt social helg. I fredags hade jag först trädgårdsbesök av ett gäng härliga Influencers. Tillsammans åkte vi sedan vidare till min vän Karolina Brising på Länsmansgården som hade boksläpp av sin otroligt fina bok om trädgårdsdesign. Jag kan varmt rekommendera dig att köpa den. Boksläppet på eftermiddagen fortsatte sedan i en härlig fest med alla Karolinas och Anders vänner. Jag hade vansinnigt trevligt. Henrik fick tyvärr stanna hemma och ta hand om lilla Majken.

Oron var sen stor eftersom de hade lovat minusgrader natten till lördagen. Jag var faktiskt lite knäckt, men det blev inte så farligt. Magnoliaknopparna är lite bruna, men om det inte kommer fler kalla nätter så är det helt ok.

I lördags år vi långlunch i glashuset med en kär vän och på söndagen hade Majken en “playdate” med våra vänners lille taxvalp. Vi drack kaffe och hundarna rumlade runt tills de var helt slut. En riktigt rolig och händelserik helg.

Veckan inleds med iskallt väder. Jag gillar när våren är lite sval och långsam, men det finns ju gränser. När jag och flickorna gick vår skogspromenad i morse var det en plusgrad och det låg lite snö i skogen. Vi bor faktiskt i Skåne!

Ha en fin start på veckan!