Snödroppar överallt

Njae, kanske har jag inte snödroppar överallt, men jag konstaterar med glädje att det kommer ganska många lite överallt i trädgården nu. Gissa om jag är nöjd med detta?

Just där Fanny nosar la jag ut lite mat till fåglarna när det var som kallast. Jag tror visst att de har missat några smulor.

Majken är mycket förtjust i Fanny som är världens bästa och snällaste hund. Hon är mycket tolerant med Majken, men säger åt på skarpen då det behövs. Tex när Majken provar att bita henne i öronen.

Myran matchar bokhäckarna perfekt.

Här luktar det gott. Ser ni snöklockorna och krokusarna i bakgrunden?

Idag tog jag fram räfsan i ett försök att göra lite snyggt. Det gick sådär. Efter två sekunder hängde det en norfolkterriervalp i räfsan.

Så länge hakonegräsen är snygga får klipper jag inte ner dem. De är ingen fara då de kommer ganska sent på säsongen. Majken i full fart.

Här går det undan. Öronen flaxar.

Snödroppar och krokus. En skön syn.

Jag längtar efter en fin dag med sol och torrväder. Jag göra vårfint i trädgården. Jag hör om folk som redan köpt penséer. Där är jag inte riktigt ännu. Men, klippa ner det som ska klippas, räfsa gångarna och handla hem kogödsel. Det är jag sugen på.