Superfina fågelmatare från Wildlife Garden.


Jag vill ha en trädgård med ett rikt djurliv. Nja, sorkar och sniglar klarar jag mig utan, men fåglar, fjärilar, insekter och ekorrar, vill jag gärna njuta av. På vinterhalvåret curlar jag generöst med färdigskalade fröer och jordnötter.

Jag blev därför jätteglad när Wildlife Garden hörde av sig till mig och undrade om jag, i samarbete med dem, ville pryda min trädgård med några av deras produkter. Jag gillar bruksprodukter, men för att få flytta in hos mig måste de vara både snygga och funktionella. Att Wildlife Garden har samarbetat med ornitologer när de tagit fram sina produkter smäller högt hos mig, liksom att de faktiskt har lyckats extremt väl med designen.
"Gigantmataren" är jag mycket förtjust i. Den rymmer hela 6 liter, vilket gör att man inte måste fylla på i tid och otid. Nu syns inga fåglar i bild men jag lovar att de brukar vara där och kalasa. Den här svarta passar perfekt hos mig. Finns i vitt och grönt också. "Ett mumin-hus, mamma", utbrast sonen.


Utanför mitt kontorsfönster har jag placerat denna "fåglematare med bad", som rymmer 4,5 literJag har inget fågelbad på denna sidan och då är det perfekt med ett litet bad på taket. Fåglar behöver tillgång till vatten året om. Visst fryser det när det blir riktigt kallt men här i Skåne har vi mest plusgrader (peppar, peppar). Visst gör den sig fint mot det svarta planket. Denna produkt finns också i vitt.
En annan dag ska jag visa ytterligare en jätterolig och fin produkt. Jag kan säga att Wildlife Garden har många fina saker som jag skulle vilja ha, men också ge bort i julklapp. 
Wildlife Garden har verkligen satsat på sin hemsida. Där finns jättebra information om fåglar i "fågelskolan" och om hur man skapar en "levande trädgård" året runt. Jättekul och intressant läsning.