Vår matplats

Övergången till vintertid är såååå "sweet". Jag gottar mig åt den där extra timmen och är så nöjd med att vi stiger upp så "tidigt" en söndag. Men jag känner mig själv och i eftermiddag/kväll kommer det att vara annat ljud i skällan. Då kommer jag att förbanna vintertiden som gör eftermiddagarna korta och mörka. Om jag hade fått bestämma hade vi gått på sommartid hela året.

Solen lyst in så trevlig på matplatsen i morse, strax innan jag och maken skulle äta frukost. Våra nu stora barn sover...

Idag ser vi ut att få en riktigt fin höstdag. Annat var det igår när vi tog ner studsmattan, ställde in trädgårdsmöblerna i garaget, klippte gräset en sista gång och jag fick satt nästan alla lökar. Då regnade det. Jag har fortfarande en del kvar att göra men det mesta är faktiskt gjort. Skönt!

Tittar ut från vardagsrummet. Tomt när trädgårdsmöblerna är borta men man vänjer sig. Men, visst är det vackert? I kväll kommer de stora pojkarna hem men också farmor, kära svägerskan och kusinen. Jag längtar!
Ha en riktigt skön söndag!