En liten stund med sol

I morse sken solen en liten stund. Det var så tilltalande att jag inte kunde låta bli att ta några bilder trots att jag vet att kontrasterna blir alldeles för stora och inte alls är det bästa ur bildsynpunkt. Gårdagens regn var i alla fall välgörande för trädgården och enligt väderprognosen ska det komma mer.

Bokhäckarna är nästan helt utslagna nu och den krispiga grönskan är härlig och bidrar till en frodig känsla.
Peppar, peppar så mår buxbomshäcken bra. Jag är alltid lite orolig för mina buxbomar men så tänker jag att händer det så händer det och då får jag helt enkelt sätta något annat. Skulle tex den låga häcken på bilden drabbas av den förfärliga svampen så har jag redan bestämt mig för att sätta en låg idegranshäck där. Det känns bra.
 Det växer och förtätas i "hålet" även om det fortfarande är mycket svart jord som syns. Men, men, saker och ting får ta sin lilla tid........men ändå inte. Lite otålig är jag allt även om jag blivit bättre med åren. Penséerna är i alla fall härligt massiva nu. De får vara med länge i min trädgård.
Jag vill tacka för alla rara kommentarer jag får. Jag blir så otroligt glad och suger i mig av allt positivt. Det betyder så mycket!