Myran på väggen

Tack för att ni engagerar er och svarar så snällt på frågor - jag blir så glad. Nu sköter jag om mina vackra Proteor så att de ska stå länge, länge.

Jag fick en fråga från Danmark om vad våra matbordsstolar heter. Stolarna är en gammal klassiker och heter Lilla Åland (finns bla att köpa här). Formgivare är Carl Malmsten och tillvekaren heter Stolab. Jag älskar våra stolar och kan garantera att skönare inte finns.

Nu till Myran på väggen...



Vi har börjat på en liten "make over" på lilla tjejens rum (inte så liten...10 år men yngst bland fyra är alltid liten). Vi har inte kommit så långt ännu men förra helgen målades en fondvägg i en lugn grågrön nyans som är fin till hennes djupt röda matta (fler bilder kommer).

I somras fotade jag lilla Myran på stranden och beställde nu en jätteförstoring på canvas. Jag är sååå nöjd och den gör sig så bra mot den nya väggfärgen.

När jag beställer förstoringar använder jag mig alltid av Crimson.se som är fantastiskt snabba och duktiga. Blev också jättenöjd med canvasen. När jag laddade upp bilden fick jag varningar om att kvaliteten inte skulle vara bra men jag valde att ignorera och det är jag glad för. Det blev hur bra som helst. Bilden är tagen med en systemkamera med några år på nacken men var skarp.