Karnelund i Gislöv

I fredags fick jag ett ryck. Barnen skulle till mormor och morfar över helgen och det var bara jag, mannen och lilla vovven hemma. Efter tips från väninna bokade jag in oss på Karnelund B&B i Gislöv. Då vi hade lilla Myran med oss kunde vi tyvärr inte äta i på stället vilket var lite synd för maten ska vara superbra.  Vi hittade (via google såklart) en trevlig uteservering i Simrishamn där Myran fick följa med och alla var nöjda. Karnelunds supergoda frukosten kunde vi dock avnjuta under platanen på gården. I mina ögon finns det inget som slår en lyxig hotellfrukost. Jag kan verkligen varmt rekommendera ett besök på Karnelund.

Man hinner aldrig så mycket som man tror att man ska göra men några mysiga butiker och keramiker han vi besöka och  lång lunch åt vi på Mandelmanns. Lilla Myran skötte sig exemplariskt hela tiden och det var en skön känsla att det var så lätt att ha henne med.

Alla bilderna utom den sista är från Karnelunds mysiga trädgård. Den sista är från Mandelmanns trädgård. Jag vill nu ha blåregna, silverpäron i lavendel och en stor platan att sitta under....