Grävt för gångar

Jag vill minnas att jag för en tid sedan beskrev vårens projekt som innebar att vi skulle koncentrera oss på området kring trädgårdsingången. Ja, nu har det hänt igen......projektet har vuxit....Tanken var från början att vi (läs maken) skulle lägga stengångarna själv men vi bestämde oss faktiskt för att ta hjälp av en stensättare istället. Grävningen sparade vi dock in på och gjorde själva (läs maken och en av sönerna). Själv ägnade jag mig åt att tycka och tänka samt att plantera den lilla japanska lönnen. Till mitt försvar måste jag tillägga att jag har blivit dunderförkyld och någon måste ju dessutom stå för markservicen.

Nu ser man också tydligt formen på gräsmattan som ju är nästan helt rund. Gräset som skymtar på sidorna av bersån ska så småningom ersättas av annat trevligt, riktigt vad har jag inte bestämt ännu.

Ser ni förresten att spireakloten har blivit gröna - jippi! Magnolian som är också på gång att slå ut men tyvärr fick knopparna sig en rejäl "smäll" när det var så kallt och är inte alls så stora som de brukar.