Utflykt i vintertid

Nu är min mor och svärmor så trötta på bilderna av min juldukning (jag med för den delen) att jag till slut tog mig samman och bloggade lite igen. Känns lite som jag gått i vinteride men nu är det dags att vakna upp.

Förra helgen fyllde min man år och jag överraskade honom med en liten utflykt till nordvästra Skåne.
Barnen lämnades hos sin morbror och moster och vi for norrut. Efter lunch på mysigt fik utanför Båstad, åkte vi till Torekov och badade tångbad i det gamla Varmbadhuset. Underbart.
Torekov varmbadhus
Sen bar det av till Arild där vi tog in på Rusthållaregården. I supertrevlig miljö smörjde vi sen kråset med en riktigt god middag följt av filmtittande på medhavda "paddan" i sängen. Jag älskar frukost och på Rusthållaregården vet man minsann hur en bra sådan ska vara. En dignande buffé där nästan allt var hembakat, hemgjort, ekologiskt och lokalt. Fantastiskt gott.

Arild är som många vet en riktig liten pärla. Jag fick ett nytt objektiv i julas (ett fast som ska användas till lite anan typ av fotografering) som jag inte är riktigt kompis med än....här kommer i alla fall några bilder från vår söndagspromenad.


Vacker entré - inte minst på vintern



Mmmmmm murgröna på tråkig mur och klippt buxbom är snyggt!!!