Fixat i 10-årigens rum

10-årige sonen önskade sig en fåtölj med hög rygg till sitt rum. Vad innebar det? Jo, att all befintlig inreding måste bort, väggarna målas och nya möbler in. När rummet inte är så många kvadratmeter måste allt skräddarsys och planeras. Väggen bakom säng och skrivbord fick en grå/turkos färg medan de andra väggarna fick vara fortsatt vita. Köksskiva från IKEA sågades till och landade på en hurts, också från IKEA. Klassiska sparringhyllor med ekplan är flexibla (ännu saknas ett hyllplan) och klassiska. Två garderober rymmer kläder, massor av lego och annat som en 10-åring kan behöva. Fåtöljen som är riktigt skön hittade vi på EM-möbler. Matta från Mio och svart golvlampa, Cato.

I helgen kom världens snällaste mamma och hjälpte mig att sy gardiner, något jag inte alls gillar. Jag blir alltid otroligt aggressiv och uppretad när jag ska sy och behöver någon som peppar och lugnar mig. Glad är jag att sonen också gillar "Surt sa räven", ett av mina favorittyger. Vi är ännu inte riktigt klara men har kommit en god bit på vägen. 

Usch vad bilder är avslöjande......fönsterna behöver pustas igen efter gårdagens storm och adventsstjärnan måste flyttas.....