Sensommar och "back to work"

karleksort-matrona-almbacken.jpg

Hej igen! Jag tror alltid att jag ska göra en massa blogginlägg på semestern, men så blir det aldrig. Då får jag lust med helt andra saker. Nu är jag i alla fall tillbaka, både på blogg och i arbete. Jag har många spännande projekt som ligger och väntar på mig, men jag mjukstartar med lite “admin” idag.

Sensommaren är här. I morse var det för första gången imma på glasen i växthuset/glashuset/orangeriet (vad sjutton jag nu ska kalla det?). I trädgården blommar hortensiorna för fullt och det är nu man ( i alla fall jag) straffas för att jag slarvat att ge sommarblommorna näring.

Hydrangea paniculata ‘Silver Dollar’

Hydrangea paniculata ‘Silver Dollar’

Syrenhortensia ‘Silver Dollar’ kämpar på under pilen. Inte den optimala placeringen för en hortensia som vill ha mycket vatten, men det funkar hyfsat med lite stödvattning då och då.

syrenhortensia-silverdollar-almbacken

Marchallhållare ‘Tulpan’ från Eldgarden är fina även utan eld. Väldigt mysigt blir det dock att elda i dem på kvällen när man sitter i “glashuset”.

Önskar dig en fin torsdag!