Liten radhusträdgård - del 1

almbacken-tradgardsdesign-radhusträdgård.jpg

En litet radhus i Lund från 60-talet har fått en ny trädgård.

När en kund säger “Jag älskar min nya trädgård”, blir jag alldeles varm i hjärtat. Det är den absolut bästa komplimangen jag kan få. Då har jag förstått och löst min uppgift på bästa sätt, nämligen att skapa mina kunders drömträdgård. Ibland vet de själva vad de är ute efter, men ofta vet de inte alls vad de önskar. Det är mitt jobb att ta reda på vad de inte själva vet att de vill ha.

almbacken-tradgardsdesign.jpg

Mina kunder i Lund ville verkligen göra något åt sin entrésida och det var där vår resa startade. Det slutade med att vi kom fram till att hela trädgården behövde en “make-over”. Hur det blev på trädgårdssidan får ni se i helgen. När man anlägger en trädgård är det viktigt att tänka efter i vilken ände man ska börja. I detta fallet var det självklart av logistiska skäl att börja med trädgårdssidan. Entrésidan stod klar att planteras våren 2019. Planteringarna är redan fina, men vänta några år till det har vuxit till sig ordentligt. Då tänker jag främst på träden, bambun och prydadsgräsen.

almbacken-tradgardsdesign-radhusträdgård.jpg

Färgerna är varma och plockar upp det röda i teglet och cortenstålet.

almbacken-tradgardsdesign-radhustradgard.jpg
almbacken-tradgardsdesign-radhustradgard.jpg
almbacken-tradgardsdesign.radhusträdgard.jpg
before-3.jpg

Några före-bilden är alltid roligt att se. Som ni ser har vi återanvänt de gamla plattorna.

before.jpg

Ha en riktigt härlig fredag!