Krukor

Plectranthus scutellarioides, Rosmarinus officinalis, Aeonium aroreum and a Nowichterrier.

Plectranthus scutellarioides, Rosmarinus officinalis, Aeonium aroreum and a Nowichterrier.

Utanför växthuset står en samling krukor. Ett palettblad (Plectranthus scutellarioides), en rosmarin (Rosmarinus officinalis) och en liten trädtaklök (Aeonium aroreum). Linslusen Fanny är som synes en mycket liten hund.

Funderar över hur jag ska få plats med allt som jag tänkt övervintra i växthuset. De tre krukorna på bilden är bara några av alla som ska få plats. Har börjat skissa på bord och bänkar.

Idag har jag en toppendag framför mig. Först blir det jobb vid ritbordet och sen bär det iväg på event tillsammans med mina “trädgårdstjejer” på Sofiero Slott. Den stora trädgårdsfesten drar igång på fredag och håller på till på söndag. Det brukar vara hur trevligt som helst så missa inte detta om du bor i närheten.

Ha en fin torsdag!