Månadsbild augusti

Månadsbild augusti

Månadsbild augusti

Då var det dags för månadsbilden igen. Högsommar har gått över i sensommar. I juli månad går min trägård mest i olika gröna nyanser I augusti börjar den bli lite mer färgstark och kontrastrik igen. Nu blommar hortensiorna för fullt och lyser upp med sina stora vita blomklasar. I höstas planterade jag vit skogsaster (Eurybia divaricata) som skymtar till höger i bild. Kärleksörten (Hylotelephium telephium) börjar slå ut, medan blodormroten (Persicaria Amplexicaulis) fortsätter blomma. Gräsen, Calamagrostis ‘Karl Foerster’, börjar anta sin halmgula färg som jag gillar så mycket.

Månadsbild juli

Månadsbild juli

Månadsbild juni

Månadsbild juni

Månadsbild maj

Månadsbild maj

Månadsbild april

Månadsbild april

Månadsbild mars

Månadsbild mars