CPH Garden

midsommar 3.jpg

Tiden rusar iväg. Här har vi haft stor studentskiva, gått på diverse studentmottagningar och bröllop samt firat midsommar. I helgen har också Copenhagen Garden Show gått av stapeln. Jag och mina “tjejer” var där i torsdags och insöp atmosfären.

Vi fick en riktigt bra dag med mycket inspiration och många härliga möten och snack med trädgårdsvänner. Tyvärr var det lite svårt att få till bra fotovinklar eftersom utställningsträdgårdarna låg huller om buller bland försäljningsstånden.

Här kommer bilder från de tre (av åtta) utställningsträdgårdar jag tyckte bäst om.

CPH-garden.jpg

Best in Show blev ‘Skaersommernatsdröm’ designad av Lise Bollhorn och Erik Dal. En härlig atmosfär och vacker plantering under trädkronor med bl a digitalis, höstanemoner, hostor, ormbunkar och hakonegräs.

cph-garden.jpg
midsommar-16.jpg
cph-garden
CPH-garden.jpg

Förra årets vinnare Nete Höjlund hade återigen skapat en vacker trädgård. Idén med de flerstammiga avenbokarna runt sittplatsen tycker jag är riktigt läcker. Trädgården hade vunnit på om ytterligare en sida hade varit stängd. Nu blev den tyvärr lite väl öppen och därmed också svårfotograferad.

CPH-garden.jpg
CPH-Garden.jpg
CPH-garden.jpg

Hannu Sarenstam hade skapat en härlig oas i lila toner. ‘Havedrömme til alle’ kallade han sin trädgård. Jag hade gärna slagit mig ner i det lilla växthuset och njutit av blomsterhavet med en kopp kaffe.

CPH-garden.jpg
CPH-garden.jpg
CPH-garden.jpg

Ha en skön söndagkväll.