Röda fransiga tulpaner

tulpan-krukor-almvbacken-tradgardsdesign

Tanken var att alla tulpankrukor skulle vara försedda med etiketter med sortnamn eftersom jag annars glömmer det direkt. Den här röda skönheten saknar dock etikett och jag kan faktiskt inte ens minnas att jag köpt någon röd fransig sort. Vacker är den i alla fall och passar fantastiskt bra tillsammans med mina röda penséer.

krukor-tulpaner-almbacken-tradgardsdesign.jpg

Jag ställde en fråga på Instagram om någon visste vilken sort det kan vara. Anna (Arkitektens Trädgård) föreslog ‘Pacific Pearl’ och det skulle det absolut kunna vara. Jag kör på det.

Idag vaknade vi till en vacker, men kall morgon. Peppar, peppar klarade vi oss från frost, tillskillnad från på många andra ställen. Det gör mig inget att vi inte har sommartemperaturer längre, men minusgrader på nätterna betackar jag mig för. Det lite svalare vädret gör ju att vi får njuta av vårlökarna lite längre.

Ha en riktigt skön fredag!