Månadsbild

Månadsbild maj

Månadsbild maj

En dag sen kommer månadsbilden för maj månad. Det har onekligen hänt mycket på en månad. Trädgården är grön och frodig, men än har inte allt slagit ut. Eken (Quercus coccinea), kopparlönnen (Acer Griseum) och några bokplantor (Fagus sylvatica) är fortfarande inte helt utslagna. Narcisserna hade inte slagit ut på aprilbilden och nu är de tyvärr överblommade. Likaså är de tidiga tulpanerna överblommade, medan de sena har lite kvar att ge. Alliumen i cortenellipsen är på gång att slå ut, tidigare än jag hade tänkt mig. Inte så sugen på ett lila hav där just nu…

Scrollar du ner ser du månadsbilderna för april och mars.

Månadsbild april

Månadsbild april

Månadsbild mars

Månadsbild mars

Idag blir det full fart vid skrivbordet, skogspromenad med hundarna, en trädgårdstitt och sen middag hos en kär vän. En härlig dag. Önskar dig detsamma!