Morgondis

almbacken-tradgardsdesign-corten.jpg

En vindstilla och skön morgon. Dimman är på väg att lätta och det kommer bli en fin dag. Narcisserna är på väg att blomma över. Tulpanerna har tagit över och alliumen i cortenellipsen står i knopp. Alliumen får dock vänta lite. Jag har sen tidigare vita allium och satte lila ‘Puple Sensation’ i cortenellipsen. Vet inte riktigt hur jag tänkte. Ångrar det och kommer dra upp dem efter blomningen. Så kan det bli.

almbacken-tradgardsdesig-acer-palmatum-organgedream.jpg

Narcissus ‘Thalia’ på väg att blomma över.

fredag 10-5.jpg

Denna realök skulle vara aprikos, men är mer rosa i mina ögon. Vacker tillsammans med höstsilveraxet är den dock.

I går var jag på en trevlig utflykt till Norrvikens Trädgårdar i Båstad. ‘Magical Hydrangea’ bjöd på ett härligt event. Bilder från detta trevliga hittar du på Instagram, @mariapaalmbacken. Jag kan varmt rekommendera ett besök på Norrviken. Så himla fint det har blivit där. Ät gärna lunch där också. De serverar fantastiskt god mat i supertrevlig miljö.

Ha en riktigt härlig fredag!