'Thalia' och idegransklot

almbacken-tradgardsdesign-idegransklot.jpg

Det börjar bli ganska grönt i trädgården nu. Förhållandevis i alla fall. Efter förra årets blomning glesade jag ut bland mina ‘Thalior’. Det kan bli för mycket av det goda. Nu kommer de i alla fall med full fart och visst är de fina också i knopp. Idegranskloten är en fin kontrast och skapar välbehövlig struktur.

cortenstål-corten-cortenplåt-almbacken-tradgardsdesign.jpg

Tulpaner på väg upp och vissnande snödroppar och krokus. I cortenelipsen kommer vildtulpaner och allium.

almbacken-tradgardsdesign.cortenplåt-cortenstål-corten-idegransklot.jpg
almbacken-tradgardsdesign-idegransklot.jpg

Just nu sitter jag som på nålar och väntar att de ska ringa från veterinären. Idag har vår lilla Fanny blivit opererad för urinsten och jag hoppas innerligt att allt har gått bra och jag snart får hämta hem henne.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!