Claus Dalbys trädgård - del 3

calus 3-3.jpg

Vi tittar vidare i Claus Dalbys härliga trädgård. Idag visar jag bilder från ett av de nyare rummen i trädgården. Rostiga bågar klädda med humle och krukor med tulpaner, hostor och förgätmigej.

calus 3-2.jpg

Portaler är alltid trevligt, även om jag måste erkänna att just humle inte är min favorit.

calus 3.jpg
calus 3-4.jpg

Det allra ljuvligaste i detta rummet var nog de här patinerade lerkrukorna med förtjusande förgätmigej,

calus 3-7.jpg

I morgon ska jag upp i ottan. Då åker jag och mina trädgårdsvänner till Chelsea Flower Show i London. Vi åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Det ska bli så roligt. Håller tummarna för bra väder och inga försenade flyg. Om du är nyfiken kan du hålla koll på Instagram (@mariapaalmbacken).

Ha en fin torsdag!