Narcisser 'Carlton' och 'Mount Hood'

1-7.jpg

Förra året fick min mamma narcisslökar+plantering av dessa i födelsedagspresent av mig. Min vision var att vi ska fylla backen ner till stallet med härliga narcisser som syns uppifrån huset.

1 maj.jpg

Här duger det inte med några kinkiga primadonnor, utan jag satsade på två pålitliga sorter som förökar sig villigt och rekommenderas för "förvildning". I grupper planterades den riktigt gula 'Carlton' och den cremefärgade 'Mount Hood'. 

1-6.jpg

Även om jag förväntar mig att de kommer föröka sig till nästa vår tror jag ändå jag kommer fylla på med fler till hösten.

Hur går det då med gräsmattan? Mossan har som förväntat börjat gulna, några frön har börjat gro där det var kala partier och på stora delar har gräsmattan blivit riktigt grön och fin. Fortsättning följer!