Föreläsning på Åland

Krokus 1-4.jpg

Idag kom våren på riktigt. Det är 14 grader varmt och hela trädgården vaknar. Jag såg det första lilla biet glupskt suga i sig av krokusarna. Nu håller vi tummarna att det blir en bra vår för våra bin och humlor.

Krokus 1-3.jpg

Jag fyller bit för bit av min trädgård med krokus. Till hösten ska jag sätta ännu fler. Jag tycker att de är fullkomligt bedårande.

Krokus 1-2.jpg

Här tittar allium 'Ambassador' upp. Så snygga redan nu. 

I morgon far jag till Åland och föreläser för Ålands trädgårdsförening. Det ska bli både spännande och roligt. Jag vet att några av dem är vänner till mig på Instagram och det ska bli så kul att träffas. Jag ser också fram emot att träffa min vän Susanne igen som har en av mina favoritbloggar,  "I min smak".

Om du bor på Åland och är intresserad av att komma så är du varmt välkommen kl 18:30 i auditoriet på Kyrkby högstadium.