Narcissus 'Thalia' en vacker vårkväll

Narcissus 'Thalia'

Narcissus 'Thalia'

När solen tittar fram på kvällskvisten, måste jag bara ut med min kamera. Det är så vackert.

Nu har mina 'Thalia' slagit ut. 'Thalia' stormtrivs hos mig och förökar sig villigt. Narcisser har inget emot fuktig mark (som jag har) och ratas av både rådjur och harar (som jag inte har). Förra året tyckte jag att de stod alldeles för tätt och ryckte helt sonika upp ett flertal lökar. Det blev bra tycker jag. Gillar när man kan se blommorna.

Minipenséer och krusiga 'Frizzle Sizzle'.

Minipenséer och krusiga 'Frizzle Sizzle'.

Några av de flyttade bokplantorna har börjat slå ut. Jag vattnar frikostigt och håller tummarna att plantorna ska klara sig. Annars får jag komplettera. Penséerna växer och jag kan se att någon precis har tagit sig ett dopp i fågelbadet.

Narcissus 'Thalia'

Narcissus 'Thalia'

I skrivande stund strilar regnet ner och det ska fortsätta ett bra tag. Jag är så nöjd med det. Hoppas nu växterna får sig en rejäl rotblöta.

Idag väntar ritarbete hela dagen lång för mig. Ha en fin onsdag!