Tulipa 'Turkestanica' och narcissus 'Mount Hood'

vildtulpan-tulipa-Turkestanica-Scilla.jpg

Den allra ljuvligaste tulpanen i min trädgård är den lilla vildtulpanen 'Turkestanica'. Den blommar tidigt med flera blommor på varje stjälk och kommer villigt tillbaka år från år. Jag tycker den är helt ljuvlig tillsammans med scillorna. Blekt gult och knalligt blått är så vackert tillsammans. 

Narcissus-Mount-Hood-scilla-narciss.jpg

I höstas planterade jag också in narcissus 'Mount Hood' som ska vara en tålig sort som lätt förökar sig. Narcisser är mer toleranta mot blöt jord än andra lökväxter och ogillas av rådjur och harar. 

Norwichterrier.jpg

Igår blev vår lilla Fanny opererad för urinsten. Det var en ganska eländig liten vovve jag hämtade i går eftermiddag. Allt gick bra och idag är hon betydligt piggare. Nu håller vi tummarna för en god läkning.

Ha en fin tisdag!