Praktmagnolia i knopp och blom

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Wow! Vilket underbart väder vi fick i helgen. Här har det fixats i trädgården och njutits i solen hela helgen. Alla trädgårdsmöbler är åter på plats, tvättade och sandpapprade och jag har nästan planterat alla penséer.  Några sköna skogspromenader med flickorna har det också blivit och en trevlig middag hos min bror. 

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Just nu händer det mycket på en gång i trädgården. Lökar som börjar blomma och perenner som sätter fart. Drottningen i trädgården är ändå magnolian som börjat slå ut. I mina ögon är den som allra vackrast just nu. Vår magnolia är en praktmagnolia, Magnolia x Soulangeana.

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Magnolia x Soulangeana, praktmagnolia

Jag är glad att vi fick en solig helg, men regnet som väntas i vecken är välkommet. Då kommer det verkligen att explodera.