Ett steg fram, två steg bak

Wintergarden-4.jpg

Snö. Igen.  Det finns inte så mycket att säga. Just nu kommer snöblandat regn och för första gången tycker jag att det är positivt. 

Wintergarden-3.jpg

Vid mitt skrivbord och på min dator skapas det däremot trädgårdar. Kanske blir det som allra bäst nu när min längtan efter trädgård är så stark.

Wintergarden-2.jpg

Vårt blivande växthus/orangeri tar mer och mer form. Jag har djupa och ingående diskussioner med min far som är arkitekt. Det är många detaljer att tänka på och ta hänsyn till. 

Wintergarden-5.jpg
Wintergarden.jpg

Nu ska jag skissa vidare på en blivande hästgård. Ett fantastiskt roligt projekt där jag har stor glädje av att jag hela min barndom och ungdom red och tävlade. Just nu jobbar jag i en väldigt stor skala med grovplaneringen, men efterhand kommer projektet brytas ned mer i detalj. 

Ha en fin torsdag!