Forsythia

forsythia.jpg

I mars månad önskar jag att jag hade en forsythia i trädgården. Inte annars. Jag älskar nämligen att ta in forsythiakvistar och sätta i vas. Dessa har jag knipsat hos min snälla granne.

forsythia-wallakra-stenkarlsfabrik.jpg

I mars månad dras jag till gult. Blir glad av färgen och får vårkänslor.

forsythia-wallåkra-stenkärlsfabrik.jpg

Glasvasen kommer från Ikea och keramiken från Wallåkra Stenkärlsfabrik

forsythia-wallåkra-stenkärlsfabrik.jpg
16-7.jpg

Hela förmiddagen har det snöat och det blåser rejält. Ett riktigt "skitväder" och inte alls vad man drömmer om i mars. Just nu skiner dock solen och det har tack och lov slutat snöa. I jämförelse med andra delar av landet är ju detta naturligtvis ingenting, men för en skåning är det faktiskt riktigt illa. 

Ha en riktigt fin fredag i alla fall!