Valpgos

Peggy-norfolkterrier-valp.jpg

Får jag presentera lilla helt underbara Peggy. Peggy är en liten Norfolkterrier som flyttar hem till mina föräldrar om lite mindre än tre veckor.

Peggys uppfödare heter Karin Gabrielsson (Kennel Gabnor).

Norfolkterrier.jpg

I mina ögon finns det inget bättre än hundvalpar så jag var verkligen i sjunde himmeln. Vår flickor är Norwichterriers och lilla Peggy är som sagt en Norfolkterrier. Det är i princip samma ras, med skillnaden att Nowichterriers har uppåtstående öron medan Norfolkterriers öron är hängande.

norfolkterrier-valp.jpg

Här sussas det. Peggy med sina två bröder.

Fjällbacka.jpg

Föräldrarna och jag passade på att göra en liten minisemester och övernattade i vackra Fjällbacka. Om man inte tycker om folk kan jag lova att detta är rätta tiden på året att besöka både Fjällbacka och Smögen som vi lunchade i på hemvägen. Det var i princip folktomt. Både härligt, men nästan lite kusligt med alla hus som står tomma.