Januari i bilder

IMG_4718.JPG

Det går alltid att hitta något som är vackert och jag är glad över min vinterträdgård. Jag kan däremot inte sticka under stol med att januari inte är min favoritmånad. I år var det dessutom som någon lagt en stor grå filt över vår del av landet och solen har inte visat sig så många gånger.

Men, det milda vädret gör att det händer mycket i trädgården och det är jag väldigt glad över. Snödroppar, krokus, julrosor och vintergäck tittar upp och det vintergröna håller fin form.

När vi nu går in i februari har det faktiskt blivit märkbart ljusare och det kommer bli än mer påtagligt de närmaste veckorna.

Jag avslutar januari med en inspirationskväll hemma hos Daniella Witte där tulpaner kommer stå i centrum. Det är Blomsterfrämjandet som bjudit in ett gäng "influencers" (som det så fint heter) och jag förväntar mig en riktig energiboost.

Ha en fin onsdag!