Igång igen

20171227-untitled-DSC_2593.jpg

Då var en skön julledighet till ända. Efter lite småpysslande med ditt och datt nu på förmidagen sätter jag snart tänderna i en växtkomposition som jag påbörjade innan ledigheten.

20171227-untitled-DSC_2594.jpg

Liksom varje år noterar jag hur bråttom många har att "plocka ner" julen efter nyår (och ibland innan). Nu har vi inte så mycket pynt, men stjärnor, julgran (om den inte börjar barra), hyacinter och amaryllisar får hänga med till tjugondag Knut. Även om det faktiskt har vänt och vi går mot ljusare tider är det extremt mörka dagar och ljuset från gran och stjärnor gör det lite lättare att fördra tycker jag. När vi sen plockar undan julen den 13:e januari har det faktiskt blivit lite ljusare och det känns härligt att köpa de första tulpanerna. 

Ha en fin vecka!