Idegransklot och första lilla snödroppen

20180112-untitled-DSC_2718.jpg

Jag måste säga att jag är nöjd med mina idegransklot. Buxbomsklot är de absolut finaste, men med med tanke på riskerna buxbomssot så tycker jag idegran är en värdig ersättare. I vår kommer jag skaffa ytterligare ett som ersättare till ett buxbomsklot jag tvingades ta bort i höstas.

Häcken av idegran 'Hilli' som vi planterade i höstas ser ut att må prima och jag tror det kommer bli riktigt bra. 

20180112-untitled-DSC_2721.jpg
20180112-untitled-DSC_2719.jpg

Jag går och smider planer för bambubersån. Är faktiskt lite trött på bambu 'Simba' som ofta ser ganska tråkigt ut. Jag burkar numera rekommendera en sort som heter 'Smaragd' när man vill ha en medelhög bambu (2-3 m).

Ser ni? Första snödroppen i år som visar en liten vit blomma i min trädgård. Då var trädgårdssäsonen 2018 igång. Underbart och hoppfullt.