Lilla Ingrid

12 September (1 of 1).jpg

"Our baby had a baby"! Vår gosse Leo och hans Cajsa har fått en liten Ingrid och vi har blivit farmor och farfar.  Overkligt och fantastiskt på samma gång. Är hon inte helt ljuvlig? 

12 September (3 of 23).jpg

Jag har en del att smälta. Förutom att jag blivit farmor och jag också spenderat helgen på en superintressant och givande konferens, "Urban growth 2017". Tunga namn på föreläsarsidan och deltagare från 17 länder har varit samlade i Lunds stadshall. Jag är fylld av stäppplanteringar, att plantera i grus, biodiversitet, "rain gardens" och "roof gardens". 

Min egen trägård är inte direkt någon stäpp. Här är det kraftig lerjord med hög fuktighet. Lite mer djungel skulle jag säga....

12 September (7 of 23).jpg

Bilderna tog jag i morse, innan solens strålar hade nått in i trädgården. Höstsilveraxen som står i sol har hunnit slå ut och doften är ljuvligt söt och tung.

Ha en fin tisdag!