Guldmedalj och publikens pris!

Malmö Garden Show 2017 blev en härlig upplevelse för mig och mitt team. I månader har jag ritat, funderat, planerat, oroat mig och glatt mig. Jag har haft glädjen att samarbeta med två fantastiskt duktiga killar, Andeas Olsson och André Sandström från anläggningsfirma Johan Larsson & son. Så roligt vi har haft och vilket "dream team" vi är:).

"En skön hörna" fick guldmedalj av juryn och vann publikens pris. Helt fantastiskt! Tack alla som kom och tittade och som röstade på oss. Att få publikens pris är stort och vi är oerhört stolta.

Jag vill tacka våra sponsorer för ett mycket gott samarbete. Allt byggmaterial kommer från P&G Woody Bygghandel. De fina växterna kommer från Flyinge Plantshop. Markteglet 'Gotland' kommer från Tegelmäster och produkterna av cortenstål har tillverkats av Stålsmeden Syd enligt mina ritningar.

Jag vill också tacka mina fantastiska föräldrar och make som ställer upp för mig i vått och torrt. Utan er hade det aldrig gått!

John Taylor visar min trädgård för en grupp entusiaster.

Min samarbetspartner Andreas Olsson (Anläggningsfirma Johan Larsson & son) gör hörnan ännu skönare med lite gitarrspel. Det var två kvällar innan showen skulle börja. Vi var i stort sett klara. Jag målade lite, vattnade växterna och Andreas spelade. Hur trivsamt som helst.

Jag vet att det blev alldeles för många bilder, men jag kunde inte hejda mig. I morgon kommer ännu fler.......men då med fokus på växterna.

Ha en riktigt fin onsdag!