Allium 'Ambassador' i min trädgård

Det finns allium och så finns det allium från Länsmansgården. När min vän Karolina (@karolinalansmansgarden) häromdagen frågade mig och jag var intresserad av några allium 'Ambassador' från hennes trädgård var jag inte sen att tacka ja. Har ni sett på maken? Är de inte magnifika?

Jag skulle nog säga att det precis vad både jag och min trädgård behövde. Just nu är det nämligen blomstiltje i min trädgård och jag går här och knorrar lite. Varken de tidiga hortensiorna eller blodormroten har kommit igång.

De lila (enorma) bollarna i allt det gröna blev hur snyggt som helst.

Jag spinner som en katt och njuter av alla vinklar. 

Jag fick en hel sopsäck full och i morgon ska jag visa var jag satte resten.

Tack snälla Karolina!

Karolinas blogg hittar ni HÄR.