Taklök - Sempervivum

Visst är den söt, taklöken? Denna har jag haft i kruka i flera år. Det går hur bra som helst. Viktigt dock att den inte blir för blöt om vintern. Taklökar vill ha torrt om fötterna.

I går kväll hade jag trädgårdsbesök av vårt "byagäng". Fyra trädgårdar invaderades igår av 29 glada damer och en man. Vi avslutade i  min trädgård med kaffe och kaka. Kvällen var så underbara en försommarkväll kan vara och jag ville aldrig att den skulle ta slut.

I kväll kommer ett nytt gäng. Jag hälsar Landskrona trädgårdsförening varmt välkomna. Tyvärr blåser det lite idag, men så länge regnet inte står som spön i backen så är jag glad.

I morgon bär det iväg till Copenhagen Garden Show. Det ska bli så spännande och inbjudan lovar både bubbel med prinsessan Mary och träff med andra bloggare och instagrammare. En massa annat trevligt står också på programmet. Kameran hänger så klart med.

Ha en fin tisdag!