Entrésidan är grön och skön

Just nu är det mycket grönt och frodigt på entrésidan. Precis som jag vill ha det. Buxbomskloten är ännu inte klippta, men har en härlig fräsch grönska. Järnekarna på stam klippte jag ner hårt för något år sedan. De är nu åter stora och fina och inte minst, täta. Under järnekarna har jag ersatt den kaukasiska förgätmigejen med småbladig murgröna 'Grafik'. Jag vill att det ska vara så grön som möjligt, året om.

Jag brukar klippa mina klotrobinior vartannat år. Inte i år alltså. 

Tyvärr är jag inte ensam om att älska funkior. Här har det kalasats på snygga 'Gold Standard'. Jag känner inte riktigt att jag orkar hålla alla snäckor och sniglar stången. Funderar på att ersätta funkiorna på entrésidan med blekgul sockblomma.

Nu ska jag i alla fall ut en sväng och jaga sniglar....