Adventshelg

2-a (1 of 6).jpg

Veckorna rullar på och vi har passerat 2:a advent. Vi har haft en riktigt mysig helg. I lördags åkte vi till Löberöds slott och gick på julmarknad. En julmarknad helt i min smak. Lagom med folk, inget krimskrams och vacker miljö. På hemvägen inhandlades årets julgran. Den får dock inte komma in förrän några dagar innan julafton. 

advent (1 of 1).jpg

I går fick vi äntligen in trädgårdsmöblerna i förrådet. De sista löven räfsades upp och vi hann också med en runda till tippen. Så skönt och extra bra känns det idag eftersom det kom snö i natt.

2-a (5 of 6).jpg

Jag tycker fortfarande så mycket om mina ljuslyktor från IIttala. Och tur är väl det eftersom jag har hur många som helst i olika färger. Adventsljusstaken är en gammal trotjänare från IKEA som hängt med i många år. Gillar att den är hög och så enkel i formen.

Ha en riktigt fin start på veckan!