Jullåda från Gårdssällskapet.se

ko (1 of 1).jpg

Du som läser min blogg eller följer mig på instagram har nog märkt att jag är en djurälskare av stora mått. Jag gillar också god mat och även om vi äter mycket grönt i vår familj så uppskattar vi också kött av bra kvalitet från djur som haft det bra. 

När Gårdssällskapet.se hörde av sig till mig om ett samarbete inför julen var det mycket viktigt för mig att vi hade samma tankar kring djurhållning och ekologiskt jordbruk. Och det har vi definitivt. Texten nedan kommer från deras hemsida:

"Kött från djur som mått bra och växt upp på ett miljöriktigt sätt är bra kött."
"Vi har hela tiden haft ett ekologiskt fokus. Ekologiskt jordbruk värnar om djurens välmående, samtidigt som det berikar marker och biologisk mångfald. Ett sådant jordbruk är mer kostsamt att driva, men billigare för miljön, och för oss är det en självklarhet. Vi tror i gengäld på att äta mindre kött, men bättre. Tillsammans, genom att välja ekologiskt, kan vi göra skillnad."
lilla-julladan-min (1).png

Jag har nu beställt en jullåda som innehåller en massa "gosaker" helt i min smak som kommer ta plats på vårt julbord:

KRAV-märkt julskinka från Åsbergby gård. Ekologisk köttbullefärs. Prinskorv, handknuten och gjord på KRAV-märkt fläskkött från Åsbergby Gård med hög kötthalt samt helt fri från gluten och soja. Varmrökt röding och fisksås från Börtnans fjällvattenfisk . Gravad regnbåge från Malgomajsjön i Lappland. Julostar från Åsbergets bymejeri i östra Jämtland. Leverpastej med råvara av högsta kvalité från Åsbergby gård. Hjortronmarmelad från Lit utanför Östersund i Jämtland. Varje sats hjortronmarmelad görs av Berit i 2,5 liters-grytor! Söt och Stark Senap från LissEllas. 2 VM-guld i Senaps-VM. 

Om du beställer din jullåda nu får du den levererad hem till din dörr i god tid innan julafton. Om du inte är sugen på en jullåda finns det andra trevliga alternativ också.......kanske något för nyårsfesten?

Gårdssällskapet.se